Groepsbegeleiding

Tijdens de groepsbegeleiding werkt een leerling zelfstandig aan zijn planning. Deze planning wordt met hulp van een begeleider opgesteld. Bij het maken van een planning wordt gekeken naar het huiswerk en de toetsen, waardoor er overzicht ontstaat in de volledige periode. De begeleiding beschikt over gespecialiseerde vakkennis.

Leerlingen kunnen tijdens de groepsbegeleiding werken aan huiswerk, leren voor toetsen en opdrachten maken. Er is begeleiding aanwezig, waaraan vragen gesteld kunnen worden. De begeleiding controleert regelmatig of er goed aan de planning gewerkt wordt, overhoort de leerlingen en zorgt dat er in rust gewerkt wordt.

Voor leerlingen die het fijn vinden om in stilte te werken, is er een stilteruimte. De leerling kan ervoor kiezen hier te gaan zitten en zal dan in rust kunnen werken.

Ook kan ervoor gekozen worden om in de open ruimte te gaan zitten. Hier kunnen leerlingen zachtjes overleggen en vragen doornemen met de begeleiding. Van leerlingen die in de stilteruimte zitten wordt verwacht dat ze in deze ruimte hun vraag stellen.

Dagelijks is er een dagbegeleider aanwezig binnen HSB. Deze is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders, leerlingen die binnenkomen kunnen zich hier melden. De dagbegeleider overlegt met de leerling waar hij wil zitten en kijkt of alle leerlingen aanwezig zijn.

Voor wie

Leerlingen die het fijn vinden om een plek te hebben waar ze in alle rust hun huiswerk kunnen maken, kunnen leren en werken aan opdrachten en daar thuis meer moeite mee hebben.

Tarieven

1 x per week - €15 per uur
2 x per week - €14 per uur
3 x per week - €13 per uur

meer over onze tarieven en voorwaarden 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan
of meld je direct aan

Copyright 2019 HSB Boxtel